Partnereink

A Fercom Systems nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a professzionális rádiókészülékekhez és rendszermegoldásaihoz professzionális kiegészítőket kínáljon. A kiegészítő eszközöket szállító partnereink kiválasztása is ennek a jegyében történik.

Alfatronix

Az angol Alfatronix cég rádiós eszközökhöz biztosít fontos kiegészítőket. Ezeket a megbízható és magas minőséget képviselő kiegészítő eszközöket ajánljuk a Motorola rádiós megoldásaihoz. A Fercom Systems már 15 éve képviseli a Alfatronixot a magyarországi piacon, a legkülönbözőbb vevői igények kielégítésére.
Az Alfatronix széles választékot és a legmodernebb technológiát nyújtja tápegységek, feszültség átalakítók és feszültség leválasztók terén. A cég a vezeték nélküli töltők egyedi választékát kínálja, amely a világszínvonalú műszaki tartalom mellett modern ergonómiai szempontokat is figyelembe vesz. Személyre szabható megoldásokat biztosít gépjárművekbe integrálható USB töltő aljzatok és vezeték nélküli töltők területén is.  

Amphenol Procom

Az Amphenol Procom nagy múltra visszatekintő antennarendszer elemeket gyártó, brit és dán gyártókapacitással működő cég. A professzionális vezeték nélküli kommunikációhoz megbízható és rugalmas megoldásokat kínál olyan területeken is, ahol a kapcsolat és a megbízhatóság jelentősége felbecsülhetetlen. A termékek minden alkotóelemét a minőségi szempontok figyelembevételével tervezték és gyártották, annak érdekében, hogy a felhasználó szélsőséges körülmények között is a kommunikáció veszélyeztetése nélkül tudja használni. Éppen ez teszi alkalmassá a Procom termékeit, hogy széles felhasználói körben – mint a közbiztonság, a repülés, a távközlés, a veszélyes környezet, az IOT, a szállítás és az ipar számos területén – a vevői igényre szabva kínáljuk a legmegfelelőbb megoldásokat.
A Procom portfóliójából elsősorban a bázisállomás-antennákkat, a hordozható és mobil antennákat, antenna kiegészítőket, tartókat, duplex szűrőket forgalmazzuk.  

Savox Communication

Cégünk rádióterminálokhoz kapcsolódó fejszet megoldások terén is a legjobbakkal dolgozik együtt. Az 1982-ben alapított finn Savox Communications családi vállalkozásként kezdte meg működését, mára a Motorola minősített beszállítói partnere és a világ kommunikációs piacának egyik megkerülhetetlen tagja. A cég az első integrált rádiós kiegészítő piacra dobása óta a kommunikációs megoldások globális szolgáltatójává vált a szélsőséges környezetben történő professzionális munkavégzéshez mind a biztonság és védelem, mind az ipari piacok területén.
A Fercom Systems vállalati filozófiájának a sarokköve a vevői igényeknek megfelelő megoldások nyújtása, ezért partnereink kiválasztásában is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy ők is az innovatív és a végfelhasználó által vezérelt megoldások megtalálására törekedjenek. A Savox Communications és a Fercom Systems sikeres együttműködése az elmúlt években erre a szemléletre épült, portfóliónkba termékeik közül különböző biztonsági kiegészítő felszereléseket, moduláris fejszeteket emeltünk be, amelyeket robbanásbiztos változatban is forgalmazunk.   

©Fercom Systems 2020